Fredags frukost idagFrukosten på hotellet var lite klen idag. Lyckades dock få fyra rostade brödskivor och ett kokt ägg.
Kommentarer
Postat av: bjorne

Bara gilla läget och äta vad som finns,här är det nästan vinter nu och idag har jag rensat växthuset och plockat in allt som står ute,det där med trosorna var bara på skoj men jag har ju en image att leva upp till så när jag är seriös några dar så mailar dom och tycker jag är tråkig så hoppas du inte tror jag är lika tokig på riktigt som jag är i min blogg,kan berätta att jag har tre barn som nu är vuxna och min dotter är gymnasielärare och sönerna är i byggbranchen dom med,är jätteglad att ha dig som bloggvän och får se hur det är i andra delar av värden på riktigt,kanske jag oxå kommer att göra som dig någon gång i framtiden,ha de gott o kram.

2010-10-16 @ 20:37:58
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Suzanne

Ha ha det ger en helt annan relation och uppskattning till hotellfrukostarna här hemma ;)

Hoppas du har det bra.

Stora stora kramar

2010-10-17 @ 08:53:39
Postat av: Suzanne

Men egentligen vill vi inget annat än åka tillbaka och jag hade varit överlycklig om det gått. Jag hade kunnat äta den frukosten i veckovis, bara jag och ludde fått vara med dig i Mz.

Kram igen

2010-10-17 @ 08:59:24
Postat av: fia

Ja det va annat än våra bortskämda frukostar här hemma , Men det är bra att man får se att det så här det fungerar ute i värden .

Hur har det gått med torkan och vattnet och all bensin???Som va slut ??

Bra en liten undran .

kram .

2010-10-17 @ 11:26:39
URL: http://fiasdrommar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0