Sömnlös natt

Snurrar runt som en elvisp i sängen, hjärnan vill inte stänga av och tankarna bara tumlar runt. Inga egentliga problem, bara en massa grejer och folk att tänka på.
Vänner med cancer och jag kan inte vara nära, vänner med AIDS och jag kan inget göra, snart jul och ett nytt år igen, drömmar och förhoppningar. allt i en enda salig röra.
Har i alla fall bryggt  mig en stor härlig kopp Roibostea, det börjar ljusna ute, fåglarna kvittrar och jag hör hur vakterna runt omkring börjar sopa rent på gårdar och trottoarer. Snart vaknar ett Maputo till en ny Söndag. Kram alla och glöm inte "CARPE DIEM"

MTV

Tänk att MTV musik kan vara så in i bängen tråkigt. Det låter som om det är samma tonslinga, fast med olika artister. Tonåringarna i huser njuter dock - hela dagarna,  för det är lov.
Usch vad jag är gnällig.

Negativt och Positivt

Solvarma stora söta mangos, jag mumsar och fruktsaften rinner runt munnen, ner över mina händer och underarmar. Himmelska smak.

Kanonförkyld, näsan rinner som en öppen kran, bomull i hela huvudet, kli i halsen och nästan panik när stämbanden hotar låsa sig.

Precis nu, ett rejält tropiskt regn, åska i fjärran och en stark vind som får myggnätsdörren att slå.

Behagligt svalt i luften, DSTVn (Parabol-TVn)strejkar.

I morgon är det nog bättre


RSS 2.0