Våldtäkt.

Min kollega Ce var mycket ledsen idag. Hennes treåriga dotter hade i går blivit våldtagen av deras nioåriga grannpojke. Vad säger man? Ce upptäckte det när hon skulle bada flickan igår kväll.

När sådana här saker händer måste man först gå till polisen som ger en remiss till sjukhuset där de då ger omedelbar förtur till läkarbesök. Annars tar sjukhuset inte emot.

Pratade just med Ce, flickan gråter och har ont och Ce är helt förtvivlad. Mormodern som har hand om flickan när Ce arbetar är handikappad på grund av kraftig övervikt. Hon har stora svårigheter att röra sig, och befinner sig för med mesta inomhus, och naturligtvis är det inte den tillsyn som behövs av en nyfiken liten treåring.

Pojken ifråga har mycket svåra hemförhållanden med hugg och slag och vem vet vad som mer förekommer inom det hemmets väggar. Detta var nämligen inte första gången som gossen har förgripit sig på ett barn.

Pappan till flickan ansåg att flickan var skyldig - vilket förstås är enormt upprörande. En treåring skyldig till att ha blivit våldtagen! Det finns mycket informationsarbete att göra inom detta område.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0