1a Januari 2010

Första dagen 2010, sitter och tittar på Animal Miracles, blir glad och nickar jakande till det jag ser. Jovisst har djuren instinkt, hur många gånger har inte Noddy tröstat mig när jag varit deppig.

Idag skall jag starta med nya krafter, sortera ut en massa papper och sätta lappar på mina filer i plåtskåpet, söka nytt jobb, kolla in lite bloggar och betala hyran för fyra månader i Sverige.

Några timmar senare….

Har bjudit in Latifo, min vakt och han har just fått en DVD med foton från sin sons Initiations rit fest där jag var inbjuden som hedersgäst. Han sitter i soffan och tittat på bilderna via TV,s DVD spelare, pratar högst för sig själv och skrattar emellanåt. Lyckligtvis har han en egen DVD och TV hemma, så nu kan alla grannar se sig själva på TV! Det blir nog helgens högpunkt för dem. Jag tog cirka 200 bilder och en del filmsnuttar. Har en underbar liten filmsnutt där några dansande kvinnor kokar majsgrröt samtidigt som rumporna vickar upp och ner i takt med musiken. MEN TYVÄRR, internatet klarar inte några större filer. Tänk om jag ändå hade kunnat lägga ut det på U-tube.


Kommentarer
Postat av: znogge

God fortsättning på det nya året! Bilden är verkligen härlig!

2010-01-01 @ 13:37:58
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Tant Greta i Afrika

Jo det är den, men den är också första rutan på filmsnutten som jag inte kan visa. Tyvärr.

2010-01-01 @ 17:04:03
URL: http://gretastina.blogg.se/
Postat av: lejonet

ska du söka nytt jobb? är det gamla jobbet borta?

2010-01-02 @ 15:44:47
URL: http://pantheraleo.wordpress.com
Postat av: Tant Greta

Nej det gamla jobbet är kvar i minst tre år till, men ledarskapet i organisationen är katstrofalt och jag är djupt missnöjd med lönen. 6 år är tillräckligt och inget har hänt. Önska mig lycka till!

2010-01-02 @ 16:25:32
URL: http://gretastina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0