Eva i stan

Ni skulle bara se henne, det lockiga blonda håret fastsatt i en jätteklämma mitt uppe på huvudet, där varje slinga hotar att slita sig vilken minut som helst. Vi har just delat en flaska rött vin,och nu sitter vi med varsin liten Eee Pc och surfar runt alltmedan Tvn surrar på, Jorge och Flavia spelar back gammon, hundarna rumlar runt, ja som ni förstår har Eva från Ilha de Mozambique kommit till stan. Vi surfar runt, Facebook presenterar den ena vännen efter den andra, glada utrop, oj då hon skall flytta till Brazilien! Honom har jag inte sett på många år! och så vidare. Ja även vi  "tanter" har hittat glädjen facebook världen. Det är fredag kväll och jag kopplar av. Kram alla.


Kommentarer
Postat av: Kim P

Ja, Facebook är onekligen en källa till många glada utrop när det gäller att hitta gamla bekanta. Kan tänka mig att det blir extra kul för dig som inte ens bor kvar i gamla Svedala.SV: Rå blodkorv i fil???? Hur i hela fridens dagar får man ens för sig att prova? :-))))). Galet och helt klart värre än lussekatter doppade i b-sås :D.

2009-05-22 @ 21:04:32
URL: http://lasipp.blogg.se/
Postat av: Bjorne

Kolla i min blogg och hittade dig,lätt att tappa bort varandra när man sitter och svarar på komentarer,kul ni har det bra och kram.

2009-05-22 @ 21:27:12
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Malin

haha, nej! Svaret finns nu i min blogg! Är säker på att du känner rumpans ägare! Härligt att unna sig lite avslappning ibland! Kramiz M

2009-05-22 @ 22:19:11
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Postat av: Helena

Tänk att jag inte har hittat dit förren för några dagar sedan. Och jag har faktistk bara klarat av att registrera mig. Sedan gav jag upp. Ska se om jag hittar någon när jag får tid att sätta mig in i det hur det fungerar :0)

Kramar/Helena

2009-05-22 @ 22:39:02
URL: http://solgudinna.blogg.se/
Postat av: Jagenq

Hej Greta-Stina ..

Jo det gäller att ligga i fast man är handikappad

:-)...det finns ju massor med energi att göra av med..jag brukar vara på Facebook varje dag och har några vänner där det är kul att kolla runt...har en del andra siter oxå som jag har varit medlem på i massor med år...en som jag gick med -98 redan...då får men ju en del vänner...

Hoppas du har det bra och att du inte regnar ´bort ...här har det regnat i två dagar men vi behöver det för att det skall grönska ordentligt...men värmen skall komma har dom lovat närta vecka..

Ha det riktigt gott

Kram på dig

2009-05-23 @ 09:35:46
URL: http://jagenq.blogg.se/
Postat av: Börje i SofieRo

Ja du där ser du att du har vänner över hela jordklotet! Kul att återfå kontakten!

Allt väl här, som sagt värmen på väg snart!

2009-05-23 @ 09:41:01
Postat av: Maria

Gomorron :-)Låter som en mysig kväll..

Jag funderar oxå på att skaffa Facebook...Ha en fin dag !

Kramen

2009-05-23 @ 10:00:29
URL: http://www.forsnetblogg.se/Maria
Postat av: Jossan

Ja, men lite second hand är aldrig fel! Hoppas att du hade en trevlig kväll igår. Kramar

2009-05-23 @ 10:19:08
URL: http://littlepinksecrets.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0