Vägproblem


Det händer varje år att vissa vägar helt enkelt rasar på grurnd av regnet. Detta hade hänt vid tretiden på natten, strax efter att en lastbil hade passerat. Vi fick då köra en 4 timmars omväg för att komma fram till målet där vi skulle delta i några utbildningsdagar för lokala traditionella medicinmän. De fick en kurs i  hur man kan veta om ett barn är undernärt och vad man skall göra. På hemvägen var vi tvugna att passera genom ett lerfält. För säkerhets skull åkte vi fem bilar i karavan och två körde fast i leran. Det var sent och mörkt och lera upp till knävecken, så för en gångs skull utnyttjade jag situationen att vara kvinna - för att slippa hjälpa till med att pusha och dra, bli lerig och myggbiten.  

Kommentarer
Postat av: Jossan

tror säkert att de är mer än nöjda med sin fina mamma! :)

2009-03-02 @ 13:50:29
URL: http://littlepinksecrets.blogg.se/
Postat av: pantheraleo

ska tänka på dig nästa gång jag klagar på dåliga vägar här hemma!

2009-03-03 @ 08:06:44
URL: http://pantheraleo.wordpress.com
Postat av: Märtagreta

Påminner lite om vägarna hemma i fjällvärlden om våren, men situationen blir ändå inte den samma om man tänker på resurserna att fixa eländet när det uppstår.



Det är skönt när man har kommit så långt i livet så man utan problem utnyttjar att man är kvinna. Det fanns en tid när jag minsann skulle klara allt lika bra själv men ibland vill man ju inte ;-)

2009-03-03 @ 09:22:35
URL: http://islanddragon.wordpress.com
Postat av: Fru Pusselbit

Det kan man kalla vägproblem! ;)



Ha det så gott idag! =) kram

2009-03-03 @ 15:07:47
URL: http://pusselbitarna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0