Julklappar

En seger, klarade av julklappsinköpen på tre timmar. Ganska mysigt faktiskt att långsamt vandra omrking i butikerna, titta på grejer, titta på folk och veta att jag har min lista i fickan. Ingen stress. Nästa seger, har inte ätit godis på två dagar. Är "socker-o-man" och har ett enormt behov av godis. Kan det vara ärftligt eller är det miljöbetingat? Mormor var en riktig sockerråtta också. Men så fick både hon och min mor diabetes med åren, så NU MÅSTE JAG SKRÄPA MIG! Men hur skall jag göra för att bli av med detta sockerberoende? Kan någon tala om det för mig?

Kommentarer
Postat av: Fru Pusselbit

Jag vet inte riktigt hur man ska bli av med ett sockerberoende, men man kanske kan börja med att äta en massa frukt istället för godis. Det är i alla fall nyttigare! ;)

Jag älskar kakor och choklad. De brukar inte bli så gamla hemma hos mig, men nu försöker jag att äta mycket mera frukt istället...Att inte jäkta vid julklappsinköp är det bästa och det är nog lättare om man har en lista att gå efter. Jag hoppas att du också får en fin jul!2008-12-21 @ 01:00:31
URL: http://pusselbitarna.blogspot.com
Postat av: Alexandra

WOw- alla klappar på tre timmar. MVG++ för den !

sv: Haha ^^ Tack, vad du är snäll.

2008-12-21 @ 08:51:21
URL: http://cleopatravii.blogg.se/
Postat av: Maria

God morgon !3 timmar för alla julklappsinköp kallar jag proffsigt..Önskar dig en fin 4:e advent !

Kram Maria

2008-12-21 @ 10:57:57
URL: http://hippamorsan.blogg.se/
Postat av: Helena

Hittar du något bra svar på hur man blir av med sockerberoendet (utan att sluta helt :)) så vill jag också veta!!

2008-12-21 @ 18:30:55
URL: http://helenasnackar.blogg.se/
Postat av: Malin

TACK!! Det var snällt sagt! Jag har väl mina mindre städade ställen, men de tar jag inte kort på, hihi.... Hoppas du haft en härlig helg! Sockerberoende? Säg till när du vet hur man blir av med det!!! Kramiz M

2008-12-21 @ 19:19:41
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Postat av: Raggopardenoparden

Insulinhissen ja.. ät inga snabba kolhydrater överhuvudtaget, däremot mycket protein och fett samt grönsaker. Ät dej ordentligt mätt och komihåg att upprepa detta regelbundet. Då slipper du den snabba höjningen av blodsockret med den påföljande insulinökningen för att trycka ned blodsockret igen, som gör att du blir sockersugen.

Plättlätt!

2008-12-23 @ 22:52:28
URL: http://raggoparden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0