Fetichismo och makt

Igår var det inget internet som fungerade. Det kom igång på morgonkulan igen.

Amir, en av mina skyddslingar dök upp igår kväll. Han var bekymrad. Han jobbar ute i ett distrikt = kommun som finanschef. Han är den ende i hela distriktet som har en licenciatura i administration och ledarskap. Men på grund av att han är ärlig och vägrar delta i korruption och stöld ur stadskassan har han och hans fru och barn nu utsatts för dödshot via feticheiro =häxdoktor.

Hans chef - distriktsadministratören avsatte Amir från hans chefspost och ersatte honom med en annan man med endast 10 års skolgång. På så vis kan chefen lättare manipulera de 7000 mts (2500 kr) som varje distrikt får en gång om året. Dessa pengarna skall avsättas för att utveckla småprojekt bland lokalbefolkningen.

I vissa distrikt smugglades alla pengarna undan direkt i andra förbättrade direktörerna sina hus medans i vissa distrikt pengarna användes verkligen till det de var avsedda till.

Alltså, befolkningen i Amirs distrikt blev till slut så arga och protesterade så pass högt att distriktsadministratören blev avsatt. Detta skedde för cirka två månader sedan.

Den nye distriktsadministratören har ingen högre utbildning, men han har förmodligen de rätta kontakterna, den rätta partifärgen eller de rätta släktingarna.

Jag blir så TRÖTT på allt detta fubbande. Jag vet att regeringen vill städa upp, men först måste de göra rent i eget bo.


Kommentarer
Postat av: Börje på resandee fot i Sverige

Ja du kunde dom stackarna inte få vara utan sådana mäinskor som bara myglar!

Tur att det finns rakryggade mänsikor kvar!

Må väl och tack för rapporterna!

2010-06-19 @ 19:32:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0