I Maputo på väg till Sverige......äntligen

I Maputo, på väg till Sverige. Bor hos vänner, och har hunnit med en vända till sjukhuset för kontroll, varit på organisationens huvudkontor, varit på UNICEF och pratat barnvågar, träffat en gammal kollega och nu sitter jag här i Hannas och Muririchos soffa - halvdöd och ser på TV hur folk pucklar på varandra i Jerry Springer Show. Det är något djupt patologiskt i att man kan göra konflikter till ett nöje för en skrattande publik. Egentligen är det inte så långt från forntidens offentliga avrättningar på torget. Vi är nog inte mycket mer förfinade än för några hundra år sedan. Skall bli skönt att komma hem till präktiga Sverige igen, där vi pratar om etik,  moral, omsorg och solidaritet - eller hur???


Kommentarer
Postat av: Alexandra

sv: Ja, jisses. Jag har glömt dem! Tack för påminnelsen där. Jag la nog det på hyllan ett tag då jag kände tat jag itne hann med det/inte hade lust. Men jag ska minsann ta tag i de två sista stjärntecknena nu under sommaren.Du är "precis" fisk, för vattuman är man till och med den 18 februari, sedan är det fisk som gäller.Man kan inte vara bådeoch, utan man är bara ett. Men vad man mer gör när man diskuterar stjärntecken och så, är att man ritar upp en speciell kardinal cirkel där en dle olika grejor ska vara inräknade - dit kommer latitud, longitud, "husspetsar" och andra grejor och så får man lite vinklar som pekar på andra stjärntecken än det man är född i mm. Det är lite komplicerat det där, men jag har lyckats göra det på mig själv en gång...Hur som helst - vad innebär detta? Jo, att man kommer komma underfull med att man har lite karaktäristiska egenskaper från andra stjärntecken också.Sammanfattningsvis: du kan bara vara född i ett tecken och är bara ett tecken, men på grund av en hel massa annat så har man drag av andra stjärntecken också.

2010-07-06 @ 20:54:53
URL: http://cleopatravii.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Trevlig resa hem förresten!!

2010-07-06 @ 21:00:08
URL: http://cleopatravii.blogg.se/
Postat av: Börje i SofieRo

Stort stort välkommen hem till "präktiga" Sverige!

Roligt att du kommer "närmare"

Varmt välkommen hem!

2010-07-07 @ 22:17:59
Postat av: Viola

Visst är Sverige ett fantastiskt land om det än finns smolk i bägaren här också. Vi har varmt 25-30 grader så du kommer inte att frysa. Hoppas du får en riktig underbar semester.

Kram Viola

2010-07-07 @ 23:04:01
URL: http://Polargrevinnan.blogspot.com
Postat av: Lejonet

trevlig semester!

2010-07-08 @ 13:59:24
URL: http://pantheraleo.wordpress.com
Postat av: fia

Är du på g hemmåt igen , ja välkommen hem till svea rike .

kram .

2010-07-17 @ 19:59:07
URL: http://ajaxen.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Hoppas semestern flyter på fint! Jag ville bara säga att jag ha rskrivit (ätnligen!) om Fiskarna nu, och här kommer länken:http://cleopatravii.blogg.se/2010/july/astrologi-fiskarna.html#commentPå återseende :)

2010-07-31 @ 00:09:01
URL: http://cleopatravii.blogg.se/
Postat av: ansepanse

så du är här i Svedala nu då :)

ha det gott - kramar

2010-08-05 @ 17:31:01
URL: http://kinaguld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0