Hej igen

Resan till distrikten gick fint, bra diskussioner med alla som vikarierade för dom som vikarierade för dom som vi egentligen skulle träffa. Cheferna har alla tagit tjänstebilrna och rest ut för att hålla valmöten. Det tutas och körs, högtalare och flaggor. Landet har tillfälligt paralyserats.

Men nu har i alla fall AUSI kommit. Hon är fotograf från Sverige som skall göra en del jobb åt oss fram till den 22 december. (Om jag inte lyckas lura henne att stanna lite längre förstås) Det verkar som om det finns ett stort behov av en professionell fotograf.

Jobbet denna sista veckan har varit fyllt av sammanträden och möten av allehanda slag. Alltså inget speciellt kul att berätta om.

Det är alldeles tyst här på kontoret. Min kollega W sitter o scannar, M hjälper honom att hitta rätt bland dokumenten och L sitter och läser något som hon just har skrivit ihop. Tror faktiskt jag skall packa ihop och gå hem nu, göra en rostad macka med mycket smör, dricka en liter Roibostea och slappa.


Kommentarer
Postat av: Börje i Bäzika

Ja du livet verkar gå sin gilla gång lite var stans på jorden! Här har hösten kommit och allt blir så färgglatt i buskar och snår! Fjällvärden är en enda färgsprakande oas! Må väl och tack för rapporterna!

2009-09-29 @ 17:03:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0