Oväder.

Plötsligt bröt det ut världens oväder  för några timmar sedan. Helt utan den "vanliga" förvarningen med kraftig blåst innan. Det bara kom och jag trodde att huset skulle lyfta. Undrar om vår nye Chef kom med flyget innan eller efter.  Nu är det lugnt igen. Kommer  ihåg den 1 april förra året då vi nödlandade med ett Boing plan i Beira. Alla däcken exploderade vid nerslaget, och precis som idag var det en häftig regnskur, piloten hittade inte landningsbanan. Vi passerade Beira 4 gånger innan han bestämde sig för att prova,  men först efter att ha dumpat det mesta av bränslet i havet. (Beira ligger vid havet).  Några skadades och hämtades upp av ambulans, som på väg in till staden körde ner i en grop och voltade!!! Vägarna är inte alltid så fina. och de är fulla av överraskningar, speciellt när det regnar. 
Har alltså inte varit ute och promenerat idag....


Kommentarer
Postat av: Anna

jesus, hade det varit jag i det planet så hade jag nog både gråtit och blivit religiös...eller vilken normal nordeuropé som helst!!!

2009-01-11 @ 21:47:42
URL: http://grittastina.blogg.se/
Postat av: Fru Pusselbit

Det kan man kalla oväder och svårigheter! Hoppas att du får sova riktigt gott och skönt i natt och att du sedan kan ta en härlig promenad i morgon i stället! =) Kram

2009-01-11 @ 23:04:45
URL: http://pusselbitarna.blogspot.com
Postat av: Helena

Oj, naturen kan vara riktigt ordentligt läskig, speciellt på sådana där ställen som där du bor antar jag, här i gamla Sverige är det väl lite mer jämn vanilj sådär för det mesta :)

2009-01-12 @ 14:15:17
URL: http://helenasnackar.blogg.se/
Postat av: Arandur

Hoppas du får en bra dag :)

Kolla gärna in min fotoblogg :P

2009-01-12 @ 14:17:54
URL: http://arandur.blogg.se/
Postat av: Fru Pusselbit

Hoppas att din tisdag är bra och trevlig! Här är det väldigt blåsigt, ca 5 plusgrader och mulet med lite regn... längtar efter värme och sol!!



Sköt om dig ordentligt! =) Kram

2009-01-13 @ 15:34:52
URL: http://pusselbitarna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0