Succé

Ja det blev succé med besöket på Ilha. Den första mammma gruppen, som vid det här laget tagit emot ett antal besök svarade käckt på alla frågor, frågade tillbaka och skrattade gott åt våra besökare. Jag fick till slut avbryta fråge-sprutorna och påminna om att vi skulle till en annan plats också.
2 timmars bilfärd på något som inte liknar väg, snarare ap-stig mellan buskar. Hörde sedan att den ena damen i sällskapet hade blivit riktigt rädd för att bilen skulle välta. Hon vägrade dessutom att lämna bilen vid ett tillfälle. BRA, så fick de se hur vår verklighet ser ut. Pappers planer och pappers beslut har sina konsekvenser i praktiken. De fick också träffa några hungriga apor som var ute på tjuv uppdrag, där de, en hel flock, stal upptagen mandioka rot.

Vi kom fram till Ilha efter att det blivit mörkt, men trots det så ville två av dem ha sin utlovade guidade tur runt ön. Nåja runt blev det inte, men en liten bit. Höjdpunkten var när jag visade dem Paulas hus Casa 2. Där blev de helt extatiska, fotograferade som galningar och kunde inte sluta att prata om vilka häftiga lösningar hon gjort. Väggen i rå cement, dörren som dekoration, köket med lamporna i en bräda, banan-plantorna i atriumhålet i mitten och så förstås Jumis (Jack Russel hund herre) klättrandes på muren. Så nu har Laura, min nutrition conselheira, från Ilha fått i uppdrag att leta efter lämplig ruin att köpa. Hon kanske skall slå sig på att bli ruin förmedlare på Ilha.

MEN alltig har sin baksida. Mina ben är fulla av loppbett och jag har full sjå i världen för att inte riva söder mig - igen. (Och råttan hemma har fått ungar)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0